Saturday, 6 December 2014

Salad Wrap

Salam.

Bestnya hujan pepagi nih. Sejuk.

dan kelaparan..huhu. bukak peti ais dan bertapa lama tengah fikir nak masak apa untuk sarapan hari ni? hmm keluarkan sosej, salad, dan telur. Kita try western pepagi ni kay.

student yang malas dan tengah kejar deadline fyp macam aku ni tak payah nak masak beria sangat. campak je kat kuali, kacau-kacau sikit dah siap terus makan.

so hari ni aku buat salad wrap with sausage and half fried egg eating with sauce and mayonnaise. kemain nama panjang kalau nak order kat waiter kena cukup nafas.

***

teringin nak tengok gambar salad wrap aku? apa kata try buat sendiri dan tengok puas-puas. sebab aku sendiri pun dah lama tak guna telefon bijak yang boleh amik gambar tu.

3 comments:

CintaHati Lina said...

macam best je salad wrap tu... kalu ada resepi lagi terbaik...

salam perkenalan dari mommylina

aku skema rono said...

hai mommylina. :D
nak resepi? sosej dan telur boleh direbus atau digoreng, kemudian dihancurkan-hancur kan sedikit dalam mangkuk (gaul sekali dengan mayonis dan sos ikut sesedap rasa). kemudia ambil daun salad segar, dan balut bahan dalam mangkuk tadi dengan salad dan terus ngap dalam mulut. simple je yang penting kenyang. hihi

yoorin melacolea said...

k.yan pon skrg kalau buat omelette pon letak mayo.. memg gebuzzz.. suka sgt